Μου είναι πολύ δύσκολο να γράψω αυτές τις γραμμές που ακολουθούν, όμως λίγο-πολύ πιστεύω πως ήταν αναμενόμενο…

Δυστυχώς η εποχή του Chromium Sun έφτασε στο τέλος της. Οι λόγοι πολλοί και διάφοροι, με κυριότερο τον χρόνο που έχει ελαχιστοποιηθεί όσο δεν πάει. Και επειδή υπάρχει κόσμος που περιμένει πράγματα από εμένα, είναι υποχρέωσή μου να κάνω την ανακοίνωση αυτή που διαβάζετε.

Θέλω να ευχαριστήσω όλους όσους διάβασαν το site έστω και μία φορά, όσους ακολουθούσαν πιστά τη σελίδα ή ακόμα και αν δεν τους άρεσαν πράγματα που γράφονταν σε αυτή. Για εμένα σημασία έχει ότι η σελίδα δημιούργησε μια μικρή αναζωπύρωση στη metal σκηνή της Κύπρου, με καλές προεκτάσεις.

Φυσικά πρέπει να ευχαριστήσω όλους όσους έβαλαν την υπογραφή τους στη σελίδα, με δικά τους κείμενα. Αυτοί είναι οι Αναστασία, Αγνή, Αλέξανδρος, Άνδρεα, Ανδρέας, Άρης, Φίλιος, Μαρίνα, Manticore, Μιχάλης, Νικόλας, Σοφία, Βαλάντης και φυσικά ο αείμνηστος Τάσος… Όλοι θα είστε για πάντα στη καρδιά μου, είτε βοηθήσατε πολύ είτε λίγο.

Τέλος θέλω να ευχαριστήσω τον Κωνσταντίνο από το Magos Record Shop γιατί προσπάθησε να δώσει και αυτός από τη πλευρά του μια ώθηση στη σελίδα. Δυστυχώς δεν ήταν αρκετή…

Σας ευχαριστώ όλους για την πορεία που κάναμε όλα αυτά τα χρόνια και το σίγουρο είναι ότι θα τα λέμε εκεί έξω!

Με εκτίμηση,

Αντώνης “Jey Key” Κατσαρός

ΥΓ. Φυσικά αν κάποιος επιθυμεί να δώσει συνέχεια στη σελίδα, μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μου και να προχωρήσουμε το θέμα.