Κάποιες πολύ ενδιαφέροντες κυκλοφορίες είχαμε τη περασμένη εβδομάδα με αυτή των Morbid Angel να ξεχωρίζει. Πάμε να τις δούμε:

Morbid Angel – Kingdoms Disdained

Morbid Angel - Kingdoms DisdainedΜετά την “πατάτα” του 2011, οι Morbid Angel επιστρέφουν με έναν Tucker-ικό δίσκο αφήνοντας τους περισσότερους οπαδούς τους ικανοποιημένους, τουλάχιστον από τον ήχο του.

 

 

 

The Faceless – In Becoming a Ghost

The Faceless - In Becoming a GhostΚαλιφόρνια – check. Death Metal – check. Τεχνικούρα – check. Τέταρτο άλμπουμ των προγκρεσιβο-τεχνικο-ντεθ-μεταλλάδων που φαίνεται πως θα κάνει θραύση! Λατρεία και το εξώφυλλο!

 

 

 

Warrior Soul – Back On The Lash

Συνεχίζουν να βγάζουν άλμπουμς οι Warrior Soul, φτάνοντας τα 8 από το ντεμπούτο του 1990, ενώ το “Back on the Lash” ακολουθεί το live album που ηχογράφησαν στην Αθήνα και κυκλοφόρησε πέρσι με τίτλο “Tough As Fuck: Live in Athens”.

 

 

Starblind – Never Seen Again

Starblind - Never Seen AgainΤρίτη κυκλοφορία από τους Σουηδούς Heavy/Power metallers, που επανέρχονται μετά το “Dying Son” του 2015, ένα άλμπουμ που δεν είχε… εντυπωσιάσει ακριβώς.

 

 

 

Sacred Will – Sacred Will

Νεοκλασικό power metal μέταλ από τις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής; Αγνώστων λοιπόν στοιχείων το άλμπουμ και το συγκρότημα γενικότερα, πάντως ένα κομμάτι που βρήκα στο youtube (με τίτλο “Requiem”), ακούγεται αρκετά ενδιαφέρον!

 

 

Deathcrush – Hell

Deathcrush - HellΛατρεύω τις κυκλοφορίες από την Ιταλία, μια χώρα που θεωρώ πως έχει πολλά να δώσει στο metal γενικότερα, αλλά για κάποιο λόγο δεν έχει “σκάσει” ακόμα. Οι Deathcrush είναι μια brutal death metal μπάντα που κυκλοφορεί το δεύτερο άλμπουμ της 4 χρόνια μετά το ντεμπούτο της και αξίζει να την προσέξουν οι φίλοι του είδους.