Χάσαμε λίγες ημέρες λόγο επαγγελματικών υποχρεώσεων, στις οποίες το Power of the Night έκανε πολλές ανακοινώσεις συγκροτημάτων. Σας τις παρουσιάζουμε όλες μαζί σήμερα:

SINNERY

Συνεχίζεται η “συνεργασία” με συγκροτήματα από το γειτονικό Ισραήλ με τους thrash metallers Sinnery. Οι νεαροί ανήκουν στο δυναμικό της Pitch Black Records με το ντεμπούτο άλμπουμ τους “A Feast of Fools” που κυκλοφόρησε το 2015. Σήμερα οι Sinnery ετοιμάζονται για το δεύτερο άλμπουμ τους.

GODBLOOD

Δεν νομίζω να υπάρχει Κύπριος που δεν γνωρίζει τους Godblood! Το μυθικό black metal συγκρότημα του νησιού μας επανήρθε μετά από σχεδόν μία δεκαπενταετία απουσίας, με την σύνθεση που υπήρχε στο ντεμπούτο ντέμο “Flowers“. Τους είδαμε τον Αύγουστο με τους Septicflesh και μας εντυπωσίασαν. Μας είπαν πως δεν θα σταματήσουν εδώ και αποδυκνείεται ήδη! A must watch!

HARDRAW

Το συγκρότημα που δεν έχει χάσει ούτε ένα Power of the Night, ανακοινώθηκε για ακόμα μια φορά και έρχεται να προσφέρει την μουσική του όπως όλοι γνωρίζουμε! Οι Hardraw βρίσκονται στη διαδικασία επαναηχογραφήσεων του ντεμπούτου άλμπουμ τους και παρουσιάζονται πιο ενεργοί από ποτέ.

SOLITARY SABRED

Οι Solitary Sabred μετά την κυκλοφορία του απίστευτου “Redemption Through Force” το 2014, έχουν αποκτήσει απίστευτες κριτικές και μεγάλο κοινό. Οι Κύπριοι επανέρχονται στο Power of the Night για ακόμα ένα show γεμάτο από την απίστευτη μουσική τους και την εκπληκτική φωνή του Πέτρου που τίνει να γίνει must στα Power of the Night Festivals!

 LORRAINE CROSS

Προφανώς το ταξίδι των RUSTX στη Γαλλία έφερε και νέους φίλους, με τους Lorraine Cross να είναι η γαλλική μπάντα που έρχεται στην Κύπρο για το PotN. Οι γάλλοι παίζουν ένα μείγμα Heavy/Speed/Power metal και έχουν κυκλοφορήσει το ντεμπούτο τους “Army of Shadows” την περασμένη χρονιά.

SAVAGE

Η έκπληξη των ανακοινώσεων είναι οι βρετανοί Savage. Ένα συγκρότημα – μύθος του NWOBHM με πάρα πολλές παραστάσεις και κυκλοφορίες. Μόνο και μόνο το γεγονός ότι οι Metallica τους είχαν διασκευάσει σε εκείνο το πρώτο ντέμο τους του “Hit the Lights” με το κομμάτι “Let it Loose“, νομίζω πως φτάνει για να παρακινήσει όποιον δεν έχει ασχοληθεί ποτέ μαζί τους…

RUSTX

Τα αδέλφια συνεχίζουν να βελτιώνονται και να εκπλήσουν τόσο στις ζωντανές τους εμφανίσεις, όσο και με το πρόσφατο άλμπουμ τους “TTPM”. Ανυπομονούμε να τους δούμε στο PotN κουβαλόντας πλέον τις εμπειρίες τους και από τη Γαλλία!

TRENDKILL

Τελευταία ανακοίνωση είναι ένα tribute band στους Pantera, οι Trendkill. Νομίζω πως ακόμα και αν δεν γνωρίζατε την ύπαρξη του συγκροτήματος, τα μέλη που συμμετέχουν θα μπορούσατε να τα μαντέψετε: Κωνσταντίνος Μαχαριώτης στη φωνή, Νίκος Φυλακτού στη κιθάρα, Roy Γρηγοριάδης στο μπάσο και Άγγελος Σοφοκλέους στα ντραμς!