Οι Harmonize γιόρτασαν τα 5χρονά τους με ένα live στο Rocka Rolla Wizards, την Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου και φυσικά το Chromium Sun δεν θα μπορούσε να λείψει από ένα τέτοιο γεγονός!

Με τον κόσμο αρκετό και το συγκρότημα με πολλά κέφια, οι νεαροί ανέβηκαν στην σκηνή για να δώσουν το show τους.

Ξεκινώντας με ένα μικρό intro και αμέσως μετά με το “Warrior in the Night” οι Harmonize έδειξαν διαφορετικοί από τη τελευταία φορά που τους είδα ζωντανά, κυρίως λόγο του νέου τους τραγουδιστή, του Γιάννη Καλογρίδη ο οποίος φαίνεται να έχει μεγάλο «ρεπερτόριο» και να εναλλάσσει τη φωνή του όποτε χρειαστεί φτάνοντας ακόμα και σε harsh φωνητικά.

harmonize1

Αυτό φάνηκε ιδιαίτερα στο δικό τους κομμάτι, που γνωρίσαμε μέσω του single που κυκλοφόρησε πριν από 2 χρόνια περίπου, το “Astonishing End” το οποίο ήρθε αμέσως μετά, για να συμπληρωθεί από το “Watching over me” των Iced Earth. Ακολούθησε το “Die for Metal” των Manowar και στη συνέχεια ο Γιάννης κατέβηκε από τη σκηνή, για να αναλάβει τα φωνητικά ο μπασίστας των Harmonize, ο Αρσένης Αγησιλάου για το “Angel” των Priest και το “Dance of Death” των Maiden.

Στον χώρο βρίσκονταν και δύο πρώην μέλη των Harmonize, έτσι ο Γιώργος Κωνσταντίνου τους προσκάλεσε να ανέβουν μαζί τους στη σκηνή για να παίξουν το “Spirit of Times” των Sons of Liberty. Ο λόγος για τον Ορίων Τσαρτσαλή (μπάσο) και τον Στέλιο Πολυδώρου (drums). Ακολούθησε και το “TNT” των AC/DC.

Τα σημερινά μέλη πήραν ξανά τη θέση τους και ακούσαμε το “Diamonds and Rust” των Priest, το “Angel take my Soul” και το “Never Back Down”, για να ακολουθήσει το “Burning Times” των Iced Earth.

Οι Harmonize έκλεισαν την εμφάνισή τους με το “Tonight” και το “Walk” των Pantera.

Το νέο line up των Harmonize δείχνει αρκετά δυναμικό. Αυτό που θα πρέπει να γίνει τώρα είναι πρώτον να σταθεροποιηθεί και δεύτερον να ξεκινήσει (όπως και έχει κάνει) να παράγει. Τα παιδιά έχουν τα φόντα για να προχωρήσουν, ενώ έχουν στη «φαρέτρα» τους και την εμπειρία που κουβαλάει ο Χάρης Περατικας (Armageddon). Περιμένουμε πως και πως τη συνέχεια!