Ένα συγκρότημα που έχει τις βάσεις του στα υποσχόμενα συγκροτήματα των αρχών του 2000, Arkhon, Bludgeond και A Motive Inhumane, έκανε την εμφάνισή του κυκλοφορόντας μάλιστα ένα άλμπουμ το οποίο θα το έχουμε σε… δόσεις!

Ο λόγος για τους Cult of Enmity που αποτελείται από τον κιθαρίστα και τραγουδιστή Γιώργο Ηρακλέους, τον μπασίστα Χρήστο Ιωάννου και τον κιθαρίστα Άδωνη Γιαννακά. Οι τρεις τους είχαν βρεθεί στα προαναφερθέν συγκροτήματα, όμως στρατός και σπουδές τους χώρισε για αρκετό καιρό. Τώρα όμως επέστρεψαν δυναμικά και μέσα από το νέο τους συγκρότημα παρουσιάζουν και νέα δουλειά με τίτλο “The Fruit of a Sick Mind”. Το άλμπουμ θα περιέχει 6 κομμάτια, όμως οι Cult of Enmity θα μας τα δίνουν σταδιακά, κάνοντας αρχή με τα 2 πρώτα κομμάτια που μπορείτε να ακούσετε στο bandcamp του συγκροτήματος εδώ.

Στο άλμπουμ υπάρχουν guest συμμετοχές από τους Γιώργο Σολωμού (ex-Arkhon, ex-A Motive Inhumane), Νικόλα Λεπτό (Arrayan Path, Warlord) και Ανδρέα Παράσχο (Blynd). Την ηχογράφηση, τη μίξη και το master τα έχει κάνει όλα ο ίδιος ο Γιώργος Ηρακλέους στα Oneirism Studios. Ο ίδιος έχει κάνει και το artwork του άλμπουμ!