Ο Henric Blomqvist έχει κάνει καριέρα σαν κιθαρίστας σε διάφορες cover bands και τώρα έφτασε η στιγμη να κάνει τον πρώτο του προσωπικό δισκο. Ονομάζεται “All Of Your Illusion” και σε αυτό το album κάλεσε όλους τους φίλους που έχει κάνει όλα αυτά τα χρόνια για να μας δώσει ένα δίσκο γεμάτο μελωδίες, αγνό rock και μπαλάντες.

Σε αυτό το δίσκο ο ταλαντούχος κιθαρίστας μας δίνει ένα μείγμα με rock & roll, μπαλάντες, με την εξάχορδη να μας ταξιδεύει με τις μελωδίες της. Αν και σε αυτό τον δίσκο έχουμε 4 διαφορετικούς τραγουδιστές, δεν χάνει την συνοχή του και δεν χάνει το ενδιαφέρον του και θα αρέσει σε αυτούς που ακούνε αυτό το είδος μουσικής. Ο δίσκος αποτελείται από 10 τραγούδια με τον Henric Blomqvist και τους φίλους του να μας δίνουν hard rock τραγούδια, μπαλαντες, mid-tempo rock αλλα και instrumental κομμάτια και είναι εκεί που φαίνεται το πόσο καλός και έμπειρος κιθαρίστας είναι ο Henric.

Στο album εκτός απο τον Henric, παίζουν οι Jonas Kuhlberg στο μπάσο, Roger Snellman στας ντραμς και Sven Wannas στα πλήκτρα. Στα κομμάτια δίνουν τις φωνές τους οι Jukka Nummi, Johan Mattjus, Jari Tiura και Doogie White. Ένας αρκετά καλός πρώτος δίσκος και με το πρώτο άκουσμα δεν σου δίνει το κάτι το διαφορετικό αλλά πρέπει να του δώσεις χρόνο και πολλά repeat για να καταλάβεις αυτά που θέλει να δώσει ο Henric Blomqvist.

 

Μουσική: (8.0 / 10)
Απόδοση: (8.5 / 10)
Παραγωγή: (7.5 / 10)
Αυθεντικότητα: (7.5 / 10)
Εξώφυλλο: (8.0 / 10)
Average: (7.9 / 10)

Tracklist:HENRIC BLOMQVIST & FRIENDS - All Of Your Illusions
01-Place of Fear
02-Thunderbrigade
03-Pain That Gains
04-Black Sky
05-Plenty of Reasons
06-Till the End of Time
07-When We Were Young
08-Perfect Dream
09-Lonely As I Am
10-All Of Your Illusions.