Περιμέναμε με ανυπομονησία τη νέα δουλειά των Doomocracy, μετά το εκπληκτικό ντεμπούτο τους “The End is Written”. Και ήρθε τρία χρόνια αργότερα με το σχεδόν 50λεπτο “Visions & Creatures of Imagination”. Μια δουλειά που από τη πρώτη στιγμή σε κερδίζει, τόσο με την εξαίσια μουσική του, όσο και με την θεσπέσια παραγωγή του.

Οι Doomocracy έχουν βάλει κάτω όλη τους την δύναμη για να γράψουν ένα άλμπουμ που θα ήταν καλύτερο από το ντεμπούτο τους. Το εγχείρημα ήταν δύσκολο εξ αρχής, όμως φαίνεται πως τα παιδιά έχουν δώσει τον καλύτερο εαυτό τους. Οι 8 συνθέσεις δεν είναι απλά ιδέες πεταμένες μέσα στα κομμάτια, αλλά ολοκληρωμένες δουλειές σε όλο τους το βαθμό. Τα ριφς που ακούγονται, συμπληρώνονται με μελωδίες που σε παρασέρνουν σε headbanging και το epic doom metal τους ακούγεται όλο και πιο δεμένο.

Οι Doomocracy ξεπέρασαν τον εαυτό τους έχοντας βάλει κάτω την ωριμότητα που τους διακρίνει και προσφέρουν ακόμα ένα διαμάντι στην ελληνική δισκογραφία. Απολαύστε το!

DOOMOCRACY – Visions & Creatures of Imagination
8.9 / 10 Reviewer
{{ reviewsOverall }} / 10 Users (0 votes)
Pros
Ολοκληρωμένες συνθέσεις, υπέροχη παραγωγή
Cons
Σχεδόν τίποτα!
Summary
Οι Doomocracy ξεπέρασαν τον εαυτό τους έχοντας βάλει κάτω την ωριμότητα που τους διακρίνει και προσφέρουν ακόμα ένα διαμάντι στην ελληνική δισκογραφία.
Music
Rendering
Production
Authenticity
Cover
What people say... Leave your rating
Order by:

Be the first to leave a review.

Verified
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Leave your rating

Your browser does not support images upload. Please choose a modern one

1. Ghosts of the Past
2. Lucid Plains of Ra
3. My Bane
4. One with Pain
5. Guardian Within
6. Visions and Creatures of Imagination
7. Trinity of Fates
8. A Taste of Absinthe