Πιστοί στο ραντεβού τους με τις κυκλοφορίες τους, οι Carach Angren κυκλοφόρησαν το περασμένο καλοκαίρι την 6η δουλειά τους την οποία περιμέναμε με ανυπομονησία, καθώς η προηγούμενη κυκλοφορία τους, το “This is no Fairytale” δεν μας είχε «γεμίσει».

Το γεγονός πως οι Carach Angren ταξίδεψαν με τους Kataklysm σε όλη τη Βόρεια Αμερική, νομίζω πως τελικά τους ωφέλησε σε κάποια πράγματα και αυτό φαίνεται αμέσως στο νέο άλμπουμ με τίτλο “Dance and Laugh Amongst the Rotten”. Το “Charlie” που είναι στην ουσία το πρώτο κομμάτι του άλμπουμ (μετά το εισαγωγικό με “Opening”) είναι μικρό σε διάρκεια και ευθύ σε σχέση με ότι μας έχουν συνηθίσει οι Ολλανδοί μέχρι σήμερα.

Ακολουθούν δύο κομμάτια που προφανώς θα γίνουν και τα hits του άλμπουμ: Το “Blood Queen” και το “Charles Francis Coghlan” τα οποία θα επιστρέψουμε αρκετές φορές για να τα ακούσουμε ξανά και ξανά. Η ιστορία του “Dance and Laugh…” έχει να κάνει με ένα κοριτσάκι που παίζει με ένα Ouija. Μια αρκετά κλισέ ιστορία που όμως οι Carach Angren μετατρέπουν με την κινηματογραφική μουσική τους σε επιτυχία.

Η αλήθεια είναι πως οι Carach Angren μοιάζει να έπιασαν ταβάνι με το “Where the Corpses Sink Forever”, αφού μετά από αυτό σταμάτησαν να εξελίσσουν τη μουσική τους και φαίνεται πως απλά πατούν πάνω σε αυτό για να γράψουν το επόμενο άλμπουμ τους. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει σε καμία περίπτωση πως το “Dance and Laugh Amongst the Rotten” είναι κακό άλμπουμ. Κάθε άλλο, το άλμπουμ είναι σίγουρο πως θα ικανοποιήσει τους φίλους του συγκροτήματος σε αρκετά μεγάλο βαθμό!

CARACH ANGREN – Dance and Laugh Amongst the Rotten
7.6 / 10 Reviewer
{{ reviewsOverall }} / 10 Users (0 votes)
Pros
Το “Blood Queen” και το “Charles Francis Coghlan” τα οποία θα επιστρέψουμε αρκετές φορές για να τα ακούσουμε ξανά και ξανά.
Cons
Oι Carach Angren μοιάζει να έπιασαν ταβάνι με το “Where the Corpses Sink Forever”, αφού μετά από αυτό σταμάτησαν να εξελίσσουν τη μουσική τους
Summary
Σε καμία περίπτωση το “Dance and Laugh Amongst the Rotten” είναι κακό άλμπουμ. Κάθε άλλο, το άλμπουμ είναι σίγουρο πως θα ικανοποιήσει τους φίλους του συγκροτήματος σε αρκετά μεγάλο βαθμό!
Music
Rendering
Production
Authenticity
Cover
What people say... Leave your rating
Order by:

Be the first to leave a review.

Verified
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Leave your rating

Your browser does not support images upload. Please choose a modern one

Tracklist:
1. Opening
2. Charlie
3. Blood Queen
4. Charles Francis Coghlan
5. Song for the Dead
6. In de naam van de duivel
7. Pitch Black Box
8. The Possession Process
9. Three Times Thunder Strikes