Οι Beyond Perception είναι μια μπάντα που παρακολουθώ από το ντεμπούτο τους “The Final Descend” πίσω στο 2008. Από τότε άλλαξαν κάποια πράγματα, κυκλοφόρησαν ακόμα δύο άλμπουμ (το “Blood & Whiskey” το 2010 και το “Anthem for the Wasted” του 2014) και τώρα επανέρχονται με το “Vital Ground” αποδεικνύοντας για ακόμα μια φορά ότι είναι μία μπάντα με δυναμική παρουσία στην σκηνή της Ελλάδας.

Οι Beyond Perception έχουν καταφέρει να βρουν τον ήχο που θέλουν να ακολουθήσουν: Εναλλασσόμενα riffs, πολύ groove και τα φωνητικά του Μάκη να δίνουν νέα διάσταση στη μουσική τους. Ακούστε το εναρκτήριο “Leaf Of Vertigo” και νομίζω πως θα καταλάβετε τι εννοώ.

Τα οκτώ κομμάτια του “Vital Ground” συνολικής διάρκειας περίπου 40 λεπτών, είναι ένα ακόμα διαμάντι στον χώρο που σίγουρα θα λατρευτεί από όλους τους fans του είδους. Αγαπημένα κομμάτια μπορώ να αναφέρω τα “Erosive”, “One Stone” και “All Becomes One”.

Η παραγωγή και η μίξη του άλμπουμ έγινε στα Devasoundz Studios του Fotis Benardo, ενώ το εξώφυλλο είναι μια δημιουργία των Chaostouched & Bewild Brother.

Με τους Beyond Perception να ξέρουν τι θέλουν, είναι θέμα χρόνου να τους δούμε να πετυχαίνουν πολλά περισσότερα πράγματα, ειδικά τώρα που έχουν βρει την ιδανική σύνθεση.

BEYOND PERCEPTION - Vital Ground
7.6 / 10 Reviewer
Pros
Riffs, Groove, Vocals
Cons
-
Music
Rendering
Production
Authenticity
Cover

Tracklist:
1.Leaf Of Vertigobeyond-perception-vital-ground
2.Into The Cave
3.Erosive
4.Cold Shiver
5.Odious Affairs
6.Vital Ground
7.One Stone
8.All Becomes One